Det finns inte något bäst före datum när det kommer till kärleken, och alla som tänker så måste genast sluta med det. För är vi öppna med livet och dess svängningar kan allt fantastiskt hända.

Det verkar gå en trend just nu med att seniora människor vågar leva och vågar ta sin plats för att inte bara stänga in sig i sina hem. Allt fler verkar vara mogna att träffa någon ny och börja leva igen och upptäcka nya saker med livet och att utforska. Förr ansåg många att det räcker då de levt ett mycket bra liv. Att det blivit en ny trend är något som många omfamnar.

“Det föll mig inte in att jag skulle träffa någon igen. Många letar ju aktivt, men det gjorde inte jag. Men så kom mannen i mitt liv instormande på sitt försynta sätt. Han är sån, Tord, en försynt människa som ser till att han får som han vill.”

hälsan. hjärtaVackert är ordet man söker efter för att beskriva detta. När det kommer till kärlek så har  åldern ingen betydelse och nu när man kan få tag på  hörapparatsbatterier billigt online kan man alltid höra sin kärlek prata. Då man även kan dö av ett brustet hjärta är det otroligt vackert att många vill åter leva för att det finns mer att leva för. Brustet hjärta har nu blivit klassat som en sjukdom och detta är dock främst något som drabbar kvinnor, men självfallet kan även män drabbas. Botemedlet: kärlek!