Vem älskar inte ett vackert leende? Faktum är att leendet ofta kallas din bästa accessoar. Känner du dig inte riktigt nöjd med ditt leende? Då följer här några tips för hur du kan lyfta det till nya höjder.

Friska och fräscha tänder är a och o

För att ditt leende ska vara riktigt vackert är välskötta och fräscha tänder mycket viktigt. Genom att besöka tandläkaren med jämna mellanrum, använda tandtråd och borsta tänderna noga lägger du grunden till ett vackert leende. Ibland kan dock tänderna upplevas gula trots att de är välskötta. Då är det perfekt att satsa på att göra en tandblekning. Hos Dentway finns ett brett urval av produkter för att bleka tänderna med hemma. Du kan klicka här för att se Dentways produkter och komma fram till vilken metod som passar dina tänder. Passa också på att läsa den här artikeln om de vanligaste misstagen vid hemmablekning så att du undviker att göra dem.

Läppstift kan ge ett vitare leende

Visste du att läppstift kan göra att dina tänder upplevs vitare? Det gäller bara att du väljer rätt nyans. Undvik att välja allt för varma toner eftersom de tar fram det gula i dina tänder. Satsa istället på läppstift med blåa undertoner eftersom de faktiskt får tänderna att se vitare ut. För att ditt leende ska bli riktigt vackert är det emellertid viktigt att läppstiftet sitter på plats. Här kan du läsa om några knep som håller läppstiftet på plats. Ingen vill ju ha ett läppstift som fläckar tänderna eller rinner ut i de fina linjerna kring munnen.

Ett unikt leende är charmigt

Har du några tänder som inte är riktigt raka eller har en annorlunda form? Skäms inte för dem. De gör att ditt leende blir unikt och charmigt. Skulle tänderna emellertid ställa till med problem? Då kan en tandställning vara en bra lösning. En sådan skaffar du genom att kontakta din tandläkare och diskutera fram den lösning som är bäst för dig. Räkna dock med att en tandställning kräver tålamod eftersom det ofta tar ganska lång tid att få önskat resultat. Å andra sidan håller resultatet sedan länge.