Det är väldigt populärt att investera i bitcoin och andra kryptovalutor. När du ska investera bör du läsa på om kryptovalutan och ha en investeringsstrategi. Att köpa av en säker handlare är också viktigt.

Om du är intresserad av att börja investera i bitcoin är det viktigt att du hittar en säker och trygg handlare som du kan lita på. Det finns olika sätt att handla kryptovalutor och ett är att göra det genom att använda en växlingstjänst. En svensk växlingstjänst är https://bt.cx/sv/ och där kan du handla bitcoin utan mellanhänder. De kontaktar aldrig dig för att ge investeringsförslag eller någon form av finansiell rådgivning. Du kan enkelt köpa bitcoin med Swish.

“Sedan toppnoteringen i helgen har värdet på bitcoin sjunkit kraftigt två dagar i rad.” Läs mer här

Kryptovalutors värde svänger kraftigt

När du ska börja investera i kryptovalutor ska du börja med att läsa på om den valuta du är intresserad av. Bitcoins värde varierar väldigt kraftigt och det är bra att vara beredd på det. Värdet påverkas av faktorer som tillgång, efterfrågan, regler och lagar. På grund av den kraftiga volatiliteten är det viktigt att endast investera den summan som du har råd att förlora. Att investera i kryptovalutor är precis som vilken investering som helst. Du måste vara påläst och ta egna investeringsbeslut. Bitcoin kan du använda som betalmedel men också se som en investering. Det är viktigt att du har en plan för din investering innan du köper. Att ha en strategi är också av största vikt för att veta när det är dags att sälja.