Bröllopen i år ska innehålla ett överdåd av blommor på både bord och väggar. Extra trendigt är det om bröllopsfesten hålls i en industriell omgivning, till exempel en gammal kvarn. Det unika är ledordet för bröllopen 2019.

Att gifta sig innebär att det är många roliga beslut som ska fattas. När ni har bestämt ett datum för giftermålet är det dags att sätta igång med alla roliga förberedelser, som att skicka ut snygga inbjudningskort till alla gäster. Här kommer en redogörelse för de hetaste bröllopstrenderna 2019.

Blommor i starka färger

De trendigaste bröllopen satsar på ett hav av blomsterarrangemang. Blomsterväggar, blommor i taket och blomstergirlanger på borden kommer att bli stort i år. Det är starka färger som gäller: mörkgrönt, vinrött och turkost. Brudbuketterna får gärna vara lite rufsiga med inslag av torkat material. Färgen här är återigen vinrött, men även aprikos och brunt spås bli populära kulörer.

Att ha bröllopsfesten i en gammal fabrik eller ett bryggeri är det mest moderna just nu.

Unika miljöer

Även om det är många brudpar som fortfarande faller för att hålla bröllop i en lantlig miljö går trenden mot att istället välja mer industriella miljöer. Att ha bröllopsfesten i en gammal fabrik eller ett bryggeri är det mest moderna just nu. Allt fler söker efter unika miljöer att vistas i under sin speciella dag. Samtidigt är det fortfarande hett med trädgårdsbröllop där bord och stolar flyttas ut i gräset och festen hålls under bar himmel, ackompanjerad av upplysta träd och mängder med ljusslingor.

Byxdress för den modiga

Fortfarande är det mest fokus på brudens klädsel. Den vågade väljer kostym eller byxdress till vigseln. Klänningarna är däremot inspirerade av från det brittiska bröllopet, där Meghan Markle bar en stilren brudklänning med båtringning. Paljetter och rosetter är också detaljer som är trendiga år 2019.