Har du äntligen fått ordning i din nya lägenhet? Härligt! Som ni kanske minns har vi tidigare skrivit om hur man gör för att köpa till den första bostaden utan att bli helt ruinerad. Förhoppningsvis lydde du våra råd och borde också har råd med lite ny och fräsch inredning till hösten!

Att inreda till hösten är väldigt roligt eftersom man under sommaren egentligen inte spenderar så mycket tid i sin lägenhet. Annat är det på hösten. Hösten innebär ofta regn och rusk, vilket i sig betyder att man vill ha en lägenhet som är hundra procent hemtrevlig.Vad är det då som gör att ens hem blir just hemtrevligt? Mycket (kanske allt?) handlar så klart om trender och i Göteborgs Posten har man nu lyft vilka höstens inredningstrender är.

Känsla av industrialism

För att få till en härligt mysig höst lägenhet som också är trendig finns det en del saker du ska tänka på. För det första: färgerna! I höst är det mycket mjuka toner i färgerna som du ska ha. Tänk furu och lätt pastill samt nyanser av grått. Det ska vara avskalat och de starka färgerna som vi har sett under sommaren får du säga farväl till. Utöver mjuka färger ska du söka efter material som mässing, läder och linne. Det kommer göra att du får en känsla av industrialism vilket verkligen är helt rätt för hela 2014. Andra små detaljer du kan  tänka på är att ta bort taklampan och endast ha glödlampan, till det har du mängder av ljus för att hålla kvar den mysigt varma känslan samtidigt som du fyller soffan med kuddar av mängder av olika storlekar. Det kommer bli en vacker kontrast av mörk dekadens och det vilda.

Läs gärna artikeln vi rekommenderade om vad som är trendigt i höst, då kan du inte få det fel i bostaden.